Sodobary a filtrace pro gastro
Čtěte na blogu: Proč filtrovat vodu v kavárnách a restauracích
K dobré kavárně, bistru nebo restauraci by měla chutná voda patřit vždy. Ať už ji podáváte v karafě jako pozornost všem hostům, nebo je součástí vaší stálé nabídky, vždy dbejte na opravdovou kvalitu. Taková voda u znalých hostů nezůstane bez povšimnutí. A co je na tom všem nejlepší? Je to váš soukromý zdroj vody. Bez nutnosti kupovat vodu, balenou ve skle nebo plastu.
#ShowMore#
Sodobary (= výrobníky sody či výrobníky perlivé vody) představují pohodlnou alternativu zajištění pitné vody ve vašem provozu. Profesionální výčepní zařízení poskytuje vodu vždy filtrovanou - perfektně chlazenou, vlažnou nebo třeba horkou. Neperlivá, jemně perlivá nebo perlivá. Výběr je na vás.
Dostupné jsou varianty umístění na pracovní desku (pultové/stolní) nebo vestavný (pod pult) s výčepním stojanem pro snadné stáčení vody. Chladicí systém dokáže váš provoz zásobit 30 až 280 litry chlazené vody za hodinu.
Vstupní investice se vám velmi brzy vrátí a váš provoz se rázem obejde bez zbytečné manipulace, objednání a skladování balených vod! Začněte svým hostům dávat něco navíc za současného snížení provozních nákladů.
Jak začít? Kontaktuje nás a nechte si pomoct s vhodný řešením právě pro vás. Vaši návštěvníci takovou nadstandardní péči zaručeně ocení.