Sodobary pod pult (vestavné)
Sodobar (= výrobník sody či výrobník perlivé vody) najde využití v každé dobré restauraci, bistru, kavárně i rušnější kanceláři. Profesionální výčepní zařízení poskytuje vodu vždy filtrovanou - perfektně chlazenou, vlažnou nebo třeba horkou. Neperlivá, jemně perlivá nebo perlivá. Výběr je na vás.
Vstupní investice se vám velmi brzy vrátí a váš provoz se rázem obejde bez zbytečné manipulace, objednání a skladování balených vod! Začněte svým hostům dávat něco navíc za současného snížení provozních nákladů.
Výhody sodobaru ve vašem provozu
#ShowMore#
- Vysoká ziskovost a návratnost vstupní investice = 1 litr vody přijde na 0,50 - 2,00 Kč!
- Šetří finance, čas a úsilí spojené s nákupem balené vody.
- Filtrovaná voda zbavená nepříjemných chutí, pachu, nežádoucích látek.
- Zelený marketing = odpovědný přístup k životnímu prostředí vašeho podniku.
- Pokrytí kompletní nabídky vod (chlazená/nechlazená, perlivá/jemně perlivá/neperlivá).
Více o tom, proč filtrovat vodu v kavárnách a restauracích, se dočtete v našem článku na blogu.