Kód: 601511 601512 601513 Zvolte variantu | Značka: Borg&Overström

Borg&Overström U2

62 584 Kč 79 278 Kč 85 413 Kč od 62 584 Kč 51 722 Kč bez DPH 65 519 Kč bez DPH 70 589 Kč bez DPH od 51 722 Kč bez DPH
Skladem do 14 dnů Skladem do 14 dnů Skladem do 14 dnů Zvolte variantu
Varianta výdeje vody
Výkon chladiče
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Výrobník perlivé vody umístitelný pod pult.
  • Výdej chlazené vody až 80 l za hodinu.
  • Flexibilní řešení pro restaurační zařízení.
Kategorie: Sodobary a filtrace pro gastro
Výstupní voda: Chlazená/vlažná, Chlazená/perlivá, Chlazená/vlažná/perlivá
Využití: Komerční (HoReCa)
? Umístění: Vestavný (pod pult)
? Výkon chladiče: 80 l/hod
? Portion Control: Ne

Výrobník sody Borg & Overström U2

Elegantní řešení pro každou restauraci

Zamyslete se chvíli nad tím, kolik času a energie stojí za udržováním zásoby balené vody. Objednání nových vod, přenášení těžkých přepravek a jejich uskladňování. A v neposlední řadě za to vše utrácíte nemalé finance. To vše je zátěž, pro kterou dnes už existuje pohodlná alternativa - sodobary Borg&Overström řady U1 a U2.

Filtračním procesem kohoutkovou vodu zbavíte všech nežádoucích látek. Bez nutnosti kupovat vodu, balenou ve skle nebo plastu. Získáte tak zdravou, pitnou vodu bez bakterií, zápachu nebo železité pachuti. Takovou, která u znalých hostů nezůstane bez povšimnutí. A co je na tom všem nejlepší? Je to váš soukromý zdroj vody.

HLAVNÍ VÝHODY SODOBARŮ

  • Vysoká ziskovost a návratnost vstupní investice = 1 litr vody přijde na 0,50 - 2,00 Kč!
  • Výrazně šetří váš firemní či soukromý rozpočet (v porovnání s balenou vodou).
  • Šetří váš čas – odpadá nutnost administrativy spojené s objednávkou balené vody i následné skladování a manipulace s ní.
  • Řeší problematiku látky BPA, která se při vyšších teplotách (například při expozici slunečnímu záření) uvolňuje z PET lahví přímo do vody.
  • Minimalizuje riziko mikrobiologické kontaminace, s nímž se často setkáváme u barelů s vodou.
  • Snižuje ekologickou zátěž balených vod (= zelený marketing pro vaši značku).
  • Zvyšuje úroveň péče o klientelu, zaměstnance i soukromé návštěvy.
  • Filtrovaná voda zbavená nepříjemných chutí, pachu, nežádoucích látek.

Líbí se vám moderní alternativa výdeje vody? V mytapp však nejsme jen dodavatelé výdejníků. Poskytujeme svým zákazníkům komplexní služby tak, aby se sami o nic nemuseli starat. Ohlásíme se, když je potřeba provést kompletní servis. Provedeme sanitaci nebo vyměníme filtry. Každý by měl přece dělat to, co mu jde nejlépe.

Kontaktujte nás - individuálně posoudíme váš případ a umožníme vám získat čistou a zdravotně nezávadnou vodu z vašeho zdroje.

DETAILNÍ POPIS PRODUKTU

VYUŽITÍ

HoReCa - restaurace, bistra, bary, kavárny, hotely.

ZÁKLADNÍ FILTRACE

Eliminace chloru, nežádoucí chuti a zápachu – aktivní uhlí odstraňuje z vody chlor a vedlejší produkty chlorace, které mají negativní vliv na kvalitu vody a nápojů z ní připravovaných.
Redukce tvrdosti – filtr ochrání a prodlouží životnost zařízení jako jsou kávovary, konvice, nápojové automaty, konvektomaty, apod.
Odstranění mechanických nečistot včetně cyst (0,5 µm) – zachytí mechanické nečistoty, které mohou zablokovat distribuční cesty zařízení, poškodit ventily, trysky a další komponenty v ústrojí vaší technologie.
Snížení obsahu olova – filtr sníží hodnotu olovo na méně než 10 ppb. 

Opce: UV lampa, modul ultrafiltrace (pórovitost 0,03 µm)*

*Obě varianty garantují 99,99% eliminaci případné mikrobiologické závadnosti.

PROVOZNÍ NÁKLADY

Výměna filtru a dezinfekce 1x 6 měsíců
Kapacita filtru 7 600 l
Typ náhradního filtru AOW4
Cena náhradního filtru 2 690 Kč 

Doporučený interval výměny filtru: 1x za 6 měsíců nebo po překročení kapacity 7 600 l protečené vody.

Účinnost filtrace vám zaručí Náhradní filtr AOW4 v ceně 2 690 Kč s DPH.

Údržba filtračního zařízení vás však nemusí stresovat. O všechno se postaráme od začátku do konce.

Více o servisu     Kontaktovat servisní oddělení

FILTRACE PRO HORECA SEGMENT

Pro segment stravovacích služeb (kavárny, bistra, restaurace, bary) doporučujeme sodobary osadit filtry řady BWT bestmax, které jsou speciálně navrženy pro použití v oblasti gastronomie. S výběrem vhodné filtrace vám rádi pomůžeme.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Výstup vody
  • chlazená, nechlazená, perlivá
Rozměry (v × h × š)
  • zařízení pod pracovní deskou: 362 × 370 × 330 mm
  • třípákový výčepní stojan: 470 × 240 × 215 mm
  • dvoupákový výčepní stojan: 470 x 240 x 155 mm
  • výška výdejního prostoru: 286 mm
Tlaková lahev CO2 pro verzi s perlivou vodou
  • redukční ventil CO2 není součástí dodávky
  • bomba CO2 není součástí dodávky
  • doporučujeme velikost tlakové lahve 2, 4 nebo 6 kg
  • 2 kg (výška 53 cm, Ø 10,5 cm)
  • 4 kg (výška 78 cm, Ø 10,4 cm)
  • 6 kg (výška 79 cm, Ø 14 cm)
Napájení
  • 50 Hz, 230 V
Max. spotřeba energie
  • chlazená a perlivá voda: 300 W
  • chlazená, nechlazená a perlivá voda: 300 W

Teplota chlazení

  • min. 1 °C, max. 12 °C

Průtok upravené vody za hodinu

  • chlazená voda: 80 l

Kvalita vody na vstupu do zařízení

  • veřejný rozvod vody

Britská společnost Borg&Overström - přestižní a celosvětově uznávaní návrháři a tvůrci řešení pro výdej pitné vody. Jejich vášeň pro dokonalost a přání být vždy nejlepším v oboru přispěla k aktuální pozici světového lídra, udávajícího směr designu i samotné technologie výdejníků vody.